Le Male Le Parfum е едно от новите ухания в парфюмната колекция на Jean Paul Gaultier – Le Male, която е сред най-продаваните ароматни линии за мъже. Парфюмите от колекцията впечатляват, както със забележителните си и разнообразни ухания, така и с характерния флакон, който има формата на мъжко тяло и е в различен цвят за всеки следващ аромат. Представеният през 2020 година Le Male Le Parfum е по-наситена, интензивна и чувствена версия на дебютния Le Male, който излиза пет години по-рано. Ароматната композиция на  Le Male Le Parfum е проектирана от Quentin Bisch и Natalie Gracia-Cetto.

Нотката кардамон определя пикантния характер на Le Male Le Parfum

Точно с нея се открива кехлибареното дървесно-амброво ухание за мъже. В Индия определят кардамона като “царицата на подправките”. Отглежда се в Непал, Тайланд и Централна Америка. Ароматът му е силен и характерен, няма аналог сред останалите уханни подправки.

Кардамонът е сред най-скъпите подправки в света, като отстъпва лидерството единствено на шафрана. В Арабския свят се възприема като символ на гостоприемство и добро отношение. Използването на кардамон в уханните композиции на парфюмите, им придава ориенталска чувственост, топлина и пищност. Първоначалното пикантно внушение на кардамона в ароматния коктейл на Le Male Le Parfum е подсилено от ефирната свежест на нотките лавандула и ирис, използвани в сърцевината. Базовият акорд от топла и кремообразна ванилия, съчетана с дървесни и ориенталски нотки, придава завършеност и дълготрайност на аромата, а впечатлението от него определено се запомня.

Le Male Le Parfum е за самоуверени мъже, които обичат да привличат внимание

Ценителите на Le Male Le Parfum познават добре своите качества и силните си страни, и знаят отлично как да ги подчертават. Забележителният парфюм на Jean Paul Gaultier

е идеалният начин да завършите подобаващо перфектната си визия за специално събитие. Уханието на Le Male Le Parfum със сигурност ще ви донесе много комплименти за отличния вкус и демонстрираната класа и стил. Може да използвате парфюма и в ежедневието си, но внимавайте с количеството, което нанасяте, тъй като е доста интензивен и характерен. Поради топлите си и пикантни нотки ароматът е най-подходящ за есенно-зимния сезон, тъй като подсилва чувството за уют и комфорт.

Флаконът на Le Male Le Parfum също е забележителен

Запазена е формата на мъжко тяло, придобила популярност с предишните парфюми от колекцията Le Male на Jean Paul Gaultier. При Le Male Le Parfum цветът е черен със златни акценти, което хармонира с наситения и пикантен характер на аромата. Запомнящият се парфюм е чудесно попълнение към личната уханна селекция на всеки мъж, който обича предизвикателствата и държи винаги да привлича вниманието към себе си и да изтъква всички предимства, които притежава, но с необходимата класа и изтънченост.