Дори и в забързаното съвременно ежедневие, не бива да забравяме да отделяме ценно време за децата и да ги запознаваме с вълнуващия свят на книжките. Запознайте се поредицата  „Време е за Приказка“, която ще откриете в онлайн магазина на Smart Baby, и ще Ви зареди с усмивки и невероятни истории. Споделяме заглавията, включени в нея:

Нашите Приятели Животните – Фют“ – поднесен с любов и топлина, този том въвежда децата във вълшебния свят на животните, като ги запознава по-отблизо с красивата природа и важността на приятелството.

Весели Истории“ – сборникът разказва за забавни приключения и уроци от ежедневието, като същевременно стимулират развитието на детската фантазия.

Мама е винаги до Теб“ – този топъл и докосващ разказ изследва силата на майчината любов и връзката между родител и дете.

Майчини Преградки“ – една нежна история, разкриваща значението на семейството и безусловната подкрепа.

Приказна Съкровищница“ – няколко невероятни приказки, които възвръщат в децата вярата в чудесата и магията на света.

Вълшебни Приказки“ – потапят във фантастични светове, където въображението на децата става безгранично.

„Време е за Приказка“ е поредица детски книжки, която Ви отвежда във вълшебен свят на приключения, уроци, забавления и превъщат четенето в любимо занимание! Обогатете детството на вашето дете с тази уникална колекция и създайте незабравими моменти заедно.